top of page
Etsi

Sähköauton huolto eroaa hieman


Sähköauton huolto eroaa hieman perinteisen polttomoottoriauton huollosta, sillä sähköauton järjestelmät ovat erilaisia. Huolto on tärkeää, jotta auto pysyy turvallisena ja toimintakunnossa.

Sähköauton huollossa tarkistetaan yleensä seuraavat asiat:

  1. Akku: Tarkistetaan akun kunto ja latausteho. Akun kunnon tarkistus sisältää yleensä akun jännitteen mittauksen ja sen, että tarkistetaan, että akun kennot ovat ehjiä. Myös akun jäähdytysjärjestelmä tarkistetaan.

  2. Jarrut: Sähköautoissa on yleensä regeneratiivinen jarrutus, joka lataa akkua ja hidastaa auton liikettä. Huollossa tarkistetaan, että jarrut toimivat oikein ja että jarrujärjestelmä on kunnossa.

  3. Renkaat: Tarkistetaan renkaiden kunto, urasyvyys ja ilmanpaineet. Tarvittaessa renkaat vaihdetaan tai tasapainotetaan.

  4. Ilmastointi: Tarkistetaan ilmastointijärjestelmän toiminta ja suodattimen kunto.

  5. Ohjaus: Tarkistetaan ohjausjärjestelmän toiminta ja että ohjausöljy on riittävällä tasolla.

  6. Sähkömoottori: Tarkistetaan sähkömoottorin kunto ja että sen jäähdytysjärjestelmä toimii kunnolla.

  7. Elektroniikka: Tarkistetaan auton elektroniikan toiminta, kuten valot, vilkut ja muut järjestelmät.

Huollon yhteydessä voidaan myös päivittää auton ohjelmisto tai korjata mahdollisia vikoja.

On tärkeää, että sähköauton huolto tehdään ammattitaitoisen huoltoliikkeen toimesta, sillä sähköautot sisältävät monimutkaisia järjestelmiä ja korjaus vaatii erityisosaamista. Muista siis huoltaa sähköautosi säännöllisesti, jotta se pysyy turvallisena ja toimintakuntoisena.


Ota yhteyttä numeroon 0400806776 tai sähköpostitse osoitteeseen info@autopajatuusula.fi. Luota meihin, kun tarvitset hybrid / sähköauton huolto.

69 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page